• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Diner

Oesters

Per stuk te bestellen

-Fine de claire, rode koolschuim, dennenolie € 3.50

Voorgerechten

-Steak tartaar van Black Angus rund, witlof, ham en kaas, zacht gegaarde eidooier € 12.50
Rouleau van fazant en lever, groene kool, rode biet, jus van dragon en koffie € 12.50
-Spareribs van wildzwijn, breidingen van rode kool, wildjus € 12.50
-Gerookte coquilles, espuma van rode kool, ijspegel, aroma van rozemarijn en thijm € 13.50
-Brandade van makreel, sardines op zuurdesem, ei, koolrabi, vinaigrette van zuring € 12.50
-Tartaar van gerookte rode biet, mousse van sjalot, sorbet van biet en rozenwater € 10.00

HdW Klassiekers

-Huis de Wiers Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag! € 12.50
-Gehakte oester, pata negra, gekonfijte eendenlever, crème van topinamboer, vinaigrette van rode biet € 15.50

Hoofdgerechten

-Gebraden poulet noir filet, artisjok, snijboon, topinamboer, schuim van pancetta, jus van bonenkruid € 22.50
-Gebraden hertenrugfilet, stoof van hert, zuurkool, panade van kruiden, jus van knolselderij € 25.00
Zacht gegaarde skreifilet, dungesneden ezelstuk van Black Angus rund, crème van rettich, bouillon van shiitake € 23.50
-In citrus gekonfijte tongscharfilet, granny smith, pompoen, spitskool, schuimige saus van vadouvan € 24.50
-Gebakken polenta, warme tomatensalade, spinazie, broodravioli met feta, basilicum en pijnboompit, jus van venkel € 19.50

Nagerechten

-Semifreddo van chocolade, ganache en mousse van passievrucht € 8.50
-Kokosmakroon, ananascompote met szechuan peper en basilicum, flan van ananas, parfait van bruine rum € 8.50
-Vanillemousse, karamel, gel van specerijen, butterscotch roomijs € 8.50

– 4 Europese kazen met garnituur

– 6 Europese kazen met garnituur

Onze kazen worden geleverd door kwaliteitsleverancier De Lindenhoff uit Baambrugge

€ 12.00

€ 14.50

Ook kunt u zich laten verrassen door onze keukenbrigade d.m.v. ons carte blanche menu:

3 gangen € 34.50
4 gangen € 39.50
5 gangen € 45.00

Wij werken uitsluitend met verse produkten, het kan hierdoor voorkomen dat een gerecht niet meer voorradig is.