• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Diner

Oesters

Per stuk te bestellen

-Fine de claire € 3.50
-Gillardeau nr 4 € 4.50

Voorgerechten

-Ceviche van roodbaars, granny smith, pompoen, krokant van amandel, jus van kombucha € 13.00
-Gefrituurde rouleau van tonijn-paling-eendenlever, garnituur van grapefruit € 14.00
-Gerookte runderlende, likkepot, Amsterdams zuur, verse truffel, saus van eidooier € 12.50
-Dungesneden Pata Negra, crème van geitenkaas, avocado, vinaigrette van vijgen en biet € 13.50
-Carbonara van courgette, gebakken paddenstoelen, oude Texelse kaas, saus van eidooier € 10.50

Tussengerechten

-Huis de Wiers Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag! € 12.50
-Bouillon van kombu, gebakken Udon noodles, burrata, tempura van groenten € 11.50

Hoofdgerechten

-Gekonfijte tongscharfilet, gebakken artisjok, bereidingen van aardappel, jus van geroosterde tomaat en salie € 23.50
-Wisselende vangst: Wisselend visgerecht met bijpassende garnituren, wij informeren u graag! € 23.00
Gestoofde kalfswang, gebrande spitskool, crème van pastinaak, stoofjus en luchtige saus van ponzu € 23.00
-Filet van poussin gegaard in yoghurt en 5 spice kruiden, bereidingen van knol en biet, krokante quinoa, jus van gevogelte en biet € 22.00
-Gerookte en gesmoorde mini rode kool, garnituur van aardappel, vinaigrette van granny smith en bosui, jus van gefermenteerde rode kool € 20.00

Nagerechten

-Suikervrij dessert: mousse van yoghurt, sorbet en crème van citroen, gel van basilicum € 8.50
-Panna cotta van braam, geïnfuseerde appel, karamel met lavendel, sorbet en jus van appel € 8.50
-Ganache van chocolade, mokka mousse, ijs en gel van blauwe bes € 8.50
– 4 Europese kazen met garnituur

– 6 Europese kazen met garnituur

Onze kazen worden geleverd door kwaliteitsleverancier De Lindenhoff uit Baambrugge

€ 12.50

€ 14.50

Ook kunt u zich laten verrassen door onze keukenbrigade d.m.v. ons carte blanche menu:

3 gangen €36.00
4 gangen € 41.50
5 gangen € 47.50

Wij werken uitsluitend met verse produkten, het kan hierdoor voorkomen dat een gerecht niet meer voorradig is.