• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Diner

Oesters

Per stuk te bestellen

-Fine de claire € 3.50

Voorgerechten

-Gebakken coquille, gestoofde mosselen, crème van miso, spitskool, ingelegde peper, gel van yuzu € 14.00
Tartaar van tonijn, gefrituurde sprotjes, rode biet, ingemaakte rammenas € 13.50
-Filet Americain van rund, gebrande langoustine, augurk, compote van pastinaak en vadouvan € 13.00
-Op dennennaalden gerookte eendenborst, gefrituurde topinamboer, vinaigrette van peen € 13.00
-Goulash en tartaar van hert, bereidingen van ui, jus van kruidkoek € 13.50
-Salade van mais en avocado, ingemaakte koolrabi, crème van avocado, limoenmayonaise € 10.50

HdW Klassiekers

-Huis de Wiers Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag! € 12.50
-Gehakte oester, pata negra, gekonfijte eendenlever, topinamboercrème, vinaigrette van rode biet € 15.50

Hoofdgerechten

-Zacht gegaarde rogvleugel, garnituren van pompoen, kappertjes, bosui en aardappel, beurre noisette € 24.00
-Gebakken skreifilet, rillette van rund, gefermenteerde rode kool, jus van witte port € 23.00
Kalfshaas en wang, gebakken artisjok, ingemaakte shiitake, tatsoi € 25.00
-Filet en procureur van wildzwijn, gepofte peer, kimchi van knolraap, jus van steranijs en sinaasappel € 24.50
-Broodravioli gevuld met feta en basilicum, bereidingen van tomaat, jus van venkel € 20.00

Nagerechten

-Suikervrij dessert: Parfait van matcha thee, granité en chutney van mango, kokosschuim € 8.50
-Chocolademousse, hazelnotenijs, in PX gemarineerde rozijnen, gel van PX, walnoot tuille, amandel espuma € 8.50
-Crème brûlée van specerijen, spongecake van basilicum, crème van geitenkaas, yoghurt-honing ijs € 8.50

– 4 Europese kazen met garnituur

– 6 Europese kazen met garnituur

Onze kazen worden geleverd door kwaliteitsleverancier De Lindenhoff uit Baambrugge

€ 12.50

€ 14.50

Ook kunt u zich laten verrassen door onze keukenbrigade d.m.v. ons carte blanche menu:

3 gangen € 34.50
4 gangen € 39.50
5 gangen € 45.00

Wij werken uitsluitend met verse produkten, het kan hierdoor voorkomen dat een gerecht niet meer voorradig is.