• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een
4.6/5.0op Google Reviews

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favoriete gerechten van Chefkok Arco en Souschef Rick! Het Chefsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.
Liever 6 gangen? Voor of na het zoete dessert kunnen wij 4 kazen serveren, u betaalt dan 64.50 voor het menu

langoustine – kaviaar – avocado
Gebakken langoustine, gelei van langoustine, Gold Dutch kaviaar, crème van avocado

hert – koolrabi – bosvruchten
Tartaar van hert, worst van hert en bosvruchten, zoetzure koolrabi, mousse en jus van koolrabi

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

zeetong – buikspek – knolselderij
Gegrilde zeetongfilet, zacht gegaard buikspek, crème van geroosterde knolselderij, gemarineerde champignons

chocolade – passievrucht – kokos
Chocolademousse, cremeux van passievrucht, espuma van kokos

4-Gangen Vegetarisch menu

€ 42,50

voorgerecht
rode kool – peterseliewortel – appel
Gefermenteerde en gebraiseerde rode kool, radijs, ingemaakte appel, jus van peterseliewortel

tussengerecht
winterpeen – mais – sinaasappel
Winterpeen gegaard in hoisin, bereidingen van peen, crème van mais, paksoi, jus van peen en sinaasappel

hoofdgerecht
knolselderij – paddenstoelen – eidooier – pecorino
Pappardelle van knolselderij, gewokte cavolo nero, pecorino, zacht gegaarde eidooier, saus van gerookte knolselderij en truffel

dessert
mandarijn – mascarpone – specerijen
Flan-, ijs en gel van mandarijn, crème van mascarpone, crumble van specerijen

Carte Blanche Menu

3 gangen          € 36,00
4 gangen          € 42,50
5 gangen          € 48,50
6 gangen          € 55,50
Laat je verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunnen dieetwensen aan ons worden doorgegeven. De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3-Gangen Keuzemenu

€ 39,00
Uitsluitend onderstaande keuzegerechten voor dit menu. Eventueel uit te breiden met risotto als 4de gang.

Voorgerecht
Gelakte paling en salade van paling, pannacotta van biet, mayonaise van mierikswortel, jus van zuring en dragon
of
Marbre van ossenworst en eendenlever, garnituren van ui en knoflook, chips van kingboleet, mayonaise van paddenstoelen

Hoofdgerecht
Wisselend visgerecht met bijpassende garnituren. Wij informeren je graag!
of
Gebraden wilde eendenborst, gerookte aubergine, balsamico uitjes, tartaar en jus van wortel

Nagerecht
Notenparfait, pannacotta van karamel, sorbet van banaan en chocolade
of
dessert van de dag

 

Onze menu’s komen met een zoet dessert. Als je liever 4 kazen wenst als dessert dan betaal je een toeslag van 4,- op de menuprijs. Wij zullen deze keuze bieden na afloop van het hoofdgerecht.

Reserveer nu