Onze gasten geven ons
gemiddeld een
€ 54,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)
langoustine – bloemkool – amandel
Carpaccio van langoustine, verschillende bereidingen van bloemkool, amandelkrokant, vinaigrette van beurre noisette
oester – pata negra – eendenlever – rode biet
Gehakte oester, gekonfijte eendenlever, crème van topinamboer, vinaigrette van rode biet
Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen,wij informeren u graag!
kalf – eendenlever – pastinaak – laurier
Gestoofde kalfssukade, gebakken eendenlever, pastinaakcrème, spinazie a la crème, jus van laurier
sinaasappel – vanille – dragon (suikervrij!)
Compote en espuma van sinaasappel, vanillecrème, dragon ijs
6 gangen Chefsmenu?
Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu
€ 52,50
voorgerecht
fazant – zuurkool – abrikoos
Lichtgerookte en zachtgegaarde fazant, gekarameliseerde zuurkool, schorseneer, spruitenblad, grove mosterdmayonaise
tussengerecht
lasagne – ree peper
Open lasagne, stoof van ree, pastinaak, Vacherin Mont d’Or, jus van zwarte bes
hoofdgerecht
hert – rode kool – paddenstoel – kruidnagel
Gegrilde steak van hert, knolselderijcrème, compote van stoofpeer, jus van kruidnagel
dessert
noten – karamel – koffie
Noten parfait, mousse van karamel, kletskop, koffiecrème
De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.
3 gangen € 34,50
4 gangen € 39,50
5 gangen € 45,00
Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.