• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

tonijn – paling – eendenlever – biet
Maki van tonijn paling en eendenlever, grapefruit, thaise basiicumvinaigrette

oester – pata negra – eendenlever – rode biet
Gehakte oester, gekonfijte eendenlever, crème van topinamboer, vinaigrette van rode biet

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen,wij informeren u graag!

black angus rund – boeuf bourguignon
Gegrilde bavette steak, bereidingen van aardappel, ui en peen, gesmolten lardo di collonata, jus van boeuf bourguignon

groene appel – yoghurt – honing – walnoot
Parfait van honing, yoghurt als meringue en bavarois, schuim,- gel en espuma van appel

6 gangen Chefsmenu?

Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Schaal&Schelpdierenmenu

€ 52,50

voorgerecht
coquille – oester – avocado
Gebakken coquille, rauwe en gerookte oester, sabayon en emulsie van oester, crème van avocado

tussengerecht
gamba – buikspek – selderij
Wilde gamba’s, zacht gegaard buikspek, granny smith, gekonfijte selderij, jus van bleekselderij

hoofdgerecht
kreeft – kabeljauw – artisjok – lavendel
In lavendel gemarineerde kreeft, rilette van kabeljauw, gebakken artisjok, geroosterde en zoetzure pompoen, jus van kombu en kreeft

dessert
pandan – mango – limoenblad
Mousse en compote van mango, espuma van rijst, crème van palmsuiker, ijs van pandan

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 34,50
4 gangen          € 39,50
5 gangen          € 45,00

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.