• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

coquille – mosselen – spitskool
Gebakken coquille, gestoofde mosselen, crème van miso, ingelegde peper, gel van yuzu

oester – pata negra – eendenlever – rode biet
Gehakte oester, gekonfijte eendenlever, topinamboercrème, vinaigrette van rode biet

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

rog – pompoen – kappertjes
Zacht gegaarde rogvleugel, garnituren van pompoen, bosui en aardappel, beurre noisette

mango – matcha – kokos (suikervrij!)
Parfait van matcha thee, granité en chutney van mango, kokosschuim

6 gangen Chefsmenu?

Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Wildmenu

€ 52,50

voorgerecht
wilde eend – den – peen
Op dennennaalden gerookte eendenborst, gefrituurde topinamboer, vinaigrette van peen

tussengerecht
hert – ui – kruidkoek
Goulash en tartaar van hert, bereidingen van ui, jus van kruidkoek

hoofdgerecht
wildzwijn – bloedworst – knolraap
Filet en procureur van wildzwijn, gepofte peer, kimchi van knolraap, jus van steranijs en sinaasappel

dessert
specerijen – geitenkaas – basilicum en dragon
Crème brûlée van specerijen, spongecake van basilicum, crème van geitenkaas, yoghurt-honing ijs

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 34,50
4 gangen          € 39,50
5 gangen          € 45,00

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.