• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

eendenlever – pata negra – spitskool
Gebakken eendenlever, geroosterde spitskool, bouillon van earl grey en citroengras

caesar salad
Zacht gegaarde rouleau van maiskip en gamba, ingemaakte ui, little gem, vinaigrette van ui en spek

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen,wij informeren u graag!

makreel – venkel – tomaat
Gebakken makreelfilet, gestoofde en rauwe venkel, crème van aardappel, zilte groenten, jus van tomaat en basilicum

meloen – kokos – limoenblad
Gegrilde meloen, flan van kokos, espuma van kokos en lychee, ijs van limoenblad

6 gangen Chefsmenu?

Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Aspergemenu

€ 52,50

voorgerecht
kabeljauw – asperge – truffel
Kabeljauwlamellen, geroosterde asperge, crème van knolselderij en truffel

tussengerecht
coquille – asperge – mosselen
Gebakken coquille, asperge in vadouvan gegaard, mosselen en jus van mossel

hoofdgerecht
lam – asperge – doperwt
Gebraden lamsfilet, stoof van lam, crème van doperwt, hollandaise, jus van lam

dessert
citroen – yoghurt – basilicum
Verschillende bereidingen van citroen, mousse van yoghurt, ijs van basilicum

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 34,50
4 gangen          € 39,50
5 gangen          € 45,00

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.