Onze gasten geven ons
gemiddeld een
€ 54,50
De 5 favoriete gerechten van Chefkok Arco en Souschef Rick! Het Chefsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.
Liever 6 gangen? Voor of na het zoete dessert kunnen wij 4 kazen serveren, u betaalt dan 63.50 voor het menu
tonijn – paling – eendenlever
Gefrituurde rouleau van tonijn-paling-eendenlever, garnituur van grapefruit
pata negra – avocado – biet
Dungesneden Pata Negra, crème van geitenkaas, avocado, vinaigrette van vijgen en biet
Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!
kalf – spitskool – ponzu
Gestoofde kalfswang, gebrande spitskool, crème van pastinaak, stoofjus en luchtige saus van ponzu
citroen – yoghurt – basilicum (suikervrij!)
Mousse van yoghurt, sorbet en crème van citroen, gel van basilicum
€ 42,50
voorgerecht
courgette – paddenstoelen – eidooier
Carbonara van courgette, gebakken paddenstoelen, oude Texelse kaas, saus van eidooier
tussengerecht
kombu – noodles – burrata
Bouillon van kombu, gebakken udon noodles, burrata, tempura van groenten
hoofdgerecht
rode kool – appel – ui
Gerookte en gesmoorde mini rode kool, garnituur van aardappel, vinaigrette van granny smith en bosui, jus van gefermenteerde rode kool
dessert
chocolade – mokka – blauwe bes
Ganache van chocolade, mokka mousse, ijs en gel van blauwe bes
3 gangen € 36,00
4 gangen € 41,50
5 gangen € 47,50
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven. De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.
€ 39,00
Uitsluitend onderstaande keuzegerechten voor dit menu. Eventueel uit te breiden met risotto als 4de gang.
voorgerecht
Gerookte runderlende, likkepot, Amsterdams zuur, verse truffel, saus van eidooier
of
Ceviche van roodbaars, granny smith, pompoen, krokant van amandel, jus van kombucha
hoofdgerecht
Filet van poussin gegaard in yoghurt en 5 spice kruiden, bereidingen van knol en biet, krokante quinoa, jus van gevogelte en biet
of
Wisselend visgerecht met bijpassende garnituren. Wij informeren u graag!
nagerecht
Panna cotta van braam, geïnfuseerde appel, karamel met lavendel, sorbet en jus van appel
of
dessert van de dag
Onze menu’s komen met een zoet dessert. Als u liever 4 kazen wenst als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs. Wij zullen deze keuze bieden na afloop van het hoofdgerecht.