• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 53,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

black angus rund – witlof, ham en kaas
Steak tartaar, zacht gegaarde eidooier

coquille – rode kool – dennenolie
Gerookte coquilles, espuma van rode kool, ijspegel, aroma van rozemarijn en thijm

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen,wij informeren u graag!

skrei – black angus – shiitake
Zacht gegaarde skreifilet, dungesneden ezelstuk van Black Angus, crème van rettich, bouillon van shiitake

ananas – kokos – limoenblad
Kokosmakroon, ananas compote met szechuan peper en basilicum, flan van ananas, parfait van bruine rum

6 gangen Chefsmenu?

Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Wildmenu

€ 49,50

voorgerecht
fazant – eendenlever – biet – koffie
Rouleau van fazant, groene kool, jus van dragon en koffie

tussengerecht
wild zwijn – rode kool
Spareribs – bereidingen van rode kool, wildjus

hoofdgerecht
hert – knolselderij – zuurkool
Gebraden hertenrugfilet, stoof van hert, panade van kruiden, jus van knolselderij

dessert
chocolade – passievrucht
Semifreddo van chocolade, ganache en mousse van passievrucht

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 34,50
4 gangen          € 39,50
5 gangen          € 45,00

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.