• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

zalm – krab – passievrucht – avocado
Tartaar van zalm, gefrituurde soft shell krab, ingemaakte komkommer, vinaigrette van passievrucht

oester – pata negra – eendenlever – rode biet
Gehakte oester, gekonfijte eendenlever, crème van topinamboer, vinaigrette van rode biet

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen,wij informeren u graag!

kalf – topinamboer – artisjok – paddenstoelen
Gebakken kalfshaas en gestoofde kalfswang, gebakken paddenstoelen, jus van morilles

pruimen – verveine – brioche
Bavarois van pruimen, gebakken brioche, crème van lavendel, walnoten, ijs van verveine

6 gangen Chefsmenu?

Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Gevogeltemenu

€ 52,50

voorgerecht
eendenborst – pinda – augurk
Gerookte eendenborst, ingemaakte radijs, gepofte rijst, augurk, pindavinaigrette

tussengerecht
kwartel – kombu – mango – kokos
Filet en bout van kwartel, mango compote, bouillon van kombu, schuim van kokos

hoofdgerecht
polderhoen – kippenlever – ui – knol
In rode wijn gegaarde polderhoenfilet, gefrituurde kippenlever, verschillende bereidingen van ui en knollen, jus van sjalot

dessert
chocolade – toffee – koffie
Mousse van koffie, chocolade ijs, espuma van toffee, crème van karamel

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 34,50
4 gangen          € 39,50
5 gangen          € 45,00

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.