• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

langoustine – bloemkool – amandel
Carpaccio van langoustine, verschillende bereidingen van bloemkool, amandelkrokant, vinaigrette van beurre noisette

oester – pata negra – eendenlever – rode biet
Gehakte oester, gekonfijte eendenlever, crème van topinamboer, vinaigrette van rode biet

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen,wij informeren u graag!

kalf – eendenlever – pastinaak – laurier
Gestoofde kalfssukade, gebakken eendenlever, pastinaakcrème, spinazie a la crème, jus van laurier

sinaasappel – vanille – dragon (suikervrij!)
Compote en espuma van sinaasappel, vanillecrème, dragon ijs

6 gangen Chefsmenu?

Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Wildmenu

€ 52,50

voorgerecht
fazant – zuurkool – abrikoos
Lichtgerookte en zachtgegaarde fazant, gekarameliseerde zuurkool, schorseneer, spruitenblad, grove mosterdmayonaise

tussengerecht
lasagne – ree peper
Open lasagne, stoof van ree, pastinaak, Vacherin Mont d’Or, jus van zwarte bes

hoofdgerecht
hert – rode kool – paddenstoel – kruidnagel
Gegrilde steak van hert, knolselderijcrème, compote van stoofpeer, jus van kruidnagel

dessert
noten – karamel – koffie
Noten parfait, mousse van karamel, kletskop, koffiecrème

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 34,50
4 gangen          € 39,50
5 gangen          € 45,00

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.