• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

makreel – gado gado
Zacht gegaarde makreelfilet, gemarineerde wortel en rettich, lak van pinda, gepofte rijst, jus van komkommer

oester – pata negra – eendenlever – rode biet
Gehakte oester, gekonfijte eendenlever, topinamboercrème, vinaigrette van rode biet

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

black angus – spitskool – biet
Licht gerookte bavette steak, bereidingen van biet en spitskool, jus de veau en beurre noisette

tomaat – basilicum – olijf (suikervrij!)
Chutney en granité van tomaat, mousse en gel van basilicum, tapenade van taggiasche olijven, espuma van balsamico

6 gangen Chefsmenu?

Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Surf&Turf menu

€ 52,50

voorgerecht
gamba – polderhoen – basilicum
Ballotine van polderhoen en gamba, jus van gamba en lavendel

tussengerecht
runderwang – hollandse garnaal – artisjok
Stoof van runderwang, gekonfijte artisjok, kalfsjus

hoofdgerecht
buikspek – coquille – spinazie
Zacht gegaard buikspek, gebakken coquille, bereidingen van sjalot, geroosterde bloemkool, jus van spinazie

dessert
groene appel – crème fraîche – limoenblad
Bavarois van appel en limoenblad, espuma van limoenblad, limoenmeringue, ijs van crème fraîche

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 34,50
4 gangen          € 39,50
5 gangen          € 45,00

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.