• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een
4.6/5.0op Google Reviews

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favoriete gerechten van Chefkok Arco en Souschef Rick! Het Chefsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.
Liever 6 gangen? Voor of na het zoete dessert kunnen wij 4 kazen serveren, u betaalt dan 63.50 voor het menu

langoustine – pompoen – crème fraîche
Gebrande langoustine gemarineerd in vadouvan, uitgebakken zuurdesem, jus en zoetzuur van pompoen

zwezerik – kombu – zeegroenten
Gebakken kalfszwezerik, crumble van gepofte rijst, kombu bouillon

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

kalf – girolles – spinazie – knoflook
Gegrilde kalfshaas en kalfssukade, gebakken spinazie en girolles, ingemaakte meloes ui, jus van gepofte knoflook

appel – yoghurt – honing
Ingelegde appel, ijs van appel, crème van yoghurt, gel van honing

4-Gangen Vegetarisch menu

€ 42,50

voorgerecht
cepes – truffel – groene kruiden
Mousse van cepes, gewekte truffel, bereidingen van paddenstoelen, sponge cake van groene kruiden

tussengerecht
ei – spinazie – aardappel
Zacht gefrituurd ei, spinazie jus, aardappel krokant

hoofdgerecht
bloemkool – hazelnoot – beurre blanc
Geroosterde bloemkool, hazelnoot crumble, beurre blanc

dessert
peer – hazelnoot – chocolade
Perencompote, hazelnoot mousse, espuma van chocolade, ijs van hazelnoot

Carte Blanche Menu

3 gangen          € 36,00
4 gangen          € 41,50
5 gangen          € 48,50
6 gangen          € 55,50
Laat je verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunnen dieetwensen aan ons worden doorgegeven. De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3-Gangen Keuzemenu

€ 39,00
Uitsluitend onderstaande keuzegerechten voor dit menu. Eventueel uit te breiden met risotto als 4de gang.

Voorgerecht
Op brood gebakken rode mulfilet, crèmejus van paling, gel van bleekselderij en wasabi, viseitjes
of
Terrine van eendenborst en paté, ingemaakte roodlof, gebakken kwartel ei, brioche, emulsie van dragon

Hoofdgerecht
Wisselend visgerecht met bijpassende garnituren. Wij informeren je graag!
of
Zacht gegaard procureurstuk, kimchi van knolraap, compote van peer, jus van 5 spices

Nagerecht
Tartaar en bouillon van ananas, mousse van lychee, ijs van kokos
of
dessert van de dag

 

Onze menu’s komen met een zoet dessert. Als je liever 4 kazen wenst als dessert dan betaal je een toeslag van 4,- op de menuprijs. Wij zullen deze keuze bieden na afloop van het hoofdgerecht.

Reserveer nu