• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 53,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

langoustine – knolselderij – meloen
Carpaccio van langoustine, ingemaakte galia meloen, radijs, crème van avocado

eendenlever – geitenkaas – biet
Terrine van eendenlever, crème van geitenkaas, granny smith, gel van aceto

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen,wij informeren u graag!

zeeduivel – san daniele ham– salie
Saltimbocca van zeeduivel, pompoen, schuim van knoflook en salie

panna cotta – mandarijn – kardemom
Panna cotta van cornflakes, kardemomcrème, nougatine, ijs van mandarijn

6 gangen Chefsmenu?
Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Wildmenu

€ 49,50

voorgerecht
hert – pastinaak – spruit
Pastrami van hert, bereidingen van pastinaak, gel van rode port, mayonaise van kruidnagel

tussengerecht
hazenpeper
Bloedworst, appel, rode kool

hoofdgerecht
fazant – schorseneren – knolraap – pruim
Zacht gegaarde fazantenborst, ingemaakte biet, pistache, jus van pruimen

dessert
hazelnoot – koffie – mascarpone
Hazelnoot ganache, koffie-mascarpone crème, gel van cassis en citroengras, ijs van koffie

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 33,50
4 gangen          € 38,50
5 gangen          € 43,50

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.