• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een
4.6/5.0op Google Reviews

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favoriete gerechten van Chefkok Arco en Souschef Rick! Het Chefsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.
Liever 6 gangen? Voor of na het zoete dessert kunnen wij 4 kazen serveren, u betaalt dan 63.50 voor het menu

coquille – oester – avocado
Tartaar en crème van coquille, rauwe oester, avocado garnituur

kreeft – witlof -sinaasappel – roquefort
Halve kreeft gemarineerd in lavendel, gel van sinaasappel, crème van roquefort

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

bavette steak – biet – ui
Gerookte bavette steak, zacht gegaarde rits, bereidingen van biet, pommes amandines, jus van basilicum

koffie – sereh – kaneel – hazelnoot
Mousse van koffie, gel van sereh, krokante kaneel, hazelnoot

4-Gangen Vegetarisch menu

€ 42,50

voorgerecht
tomaat – meloen – buratta
Dungesneden en gemarineerde watermeloen, gedroogde tomaat, gerookte buratta, ijs van olijven, basilicum jus

tussengerecht
bloemkool – couscous – curry – druif
Gefermenteerde bloemkool, couscous, gedroogde druif, curry van peen

hoofdgerecht
courgette – aubergine – kombu
Geroosterde courgette, salade van aubergine en courgette, baba ganoush, jus van kombu

suikervrij dessert
yoghurt – aardbei – citroen
Mousse van yoghurt, gedroogde aardbeien, aardbeien bouillon, citroenijs

Carte Blanche Menu

3 gangen          € 36,00
4 gangen          € 41,50
5 gangen          € 47,50
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven. De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3-Gangen Keuzemenu

€ 39,00
Uitsluitend onderstaande keuzegerechten voor dit menu. Eventueel uit te breiden met risotto als 4de gang.

Voorgerecht
Carpaccio van makreel, bereidingen van komkommer, hangop van yoghurt, verbena
of  
Zacht gegaard buikspek, bouillon van buikspek en wilde kruiden, gesuikerde knoflook en krokante aardappel

Hoofdgerecht
Zacht gegaarde en gelakte  poussin, gebakken eendenlever, crème van knolselderij en granny smith, tarte tatin granny smith, lopende mousseline van aardappel en eendenlever
of
Wisselend visgerecht met bijpassende garnituren. Wij informeren u graag!

Nagerecht
Crème van mascarpone en witte chocolade, compote van banaan, limoen, ijs van crème fraiche
of
dessert van de dag

 

Onze menu’s komen met een zoet dessert. Als u liever 4 kazen wenst als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs. Wij zullen deze keuze bieden na afloop van het hoofdgerecht.

Reserveer nu