• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favoriete gerechten van Chefkok Arco en Souschef Rick! Het Chefsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.
Liever 6 gangen? Voor of na het zoete dessert kunnen wij 4 kazen serveren, u betaalt dan 63.50 voor het menu

tonijn – paling – eendenlever
Gefrituurde rouleau van tonijn-paling-eendenlever, garnituur van grapefruit

pata negra – avocado – biet
Dungesneden Pata Negra, crème van geitenkaas, avocado, vinaigrette van vijgen en biet

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

kalf – spitskool – ponzu
Gestoofde kalfswang, gebrande spitskool, crème van pastinaak, stoofjus en luchtige saus van ponzu

citroen – yoghurt – basilicum (suikervrij!)
Mousse van yoghurt, sorbet en crème van citroen, gel van basilicum

4-Gangen Vegetarisch menu

€ 42,50

voorgerecht
courgette – paddenstoelen – eidooier
Carbonara van courgette, gebakken paddenstoelen, oude Texelse kaas, saus van eidooier

tussengerecht
kombu – noodles – burrata
Bouillon van kombu, gebakken udon noodles, burrata, tempura van groenten

hoofdgerecht
rode kool – appel – ui
Gerookte en gesmoorde mini rode kool, garnituur van aardappel, vinaigrette van granny smith en bosui, jus van gefermenteerde rode kool

dessert
chocolade – mokka – blauwe bes
Ganache van chocolade, mokka mousse, ijs en gel van blauwe bes

Carte Blanche Menu

3 gangen          € 36,00
4 gangen          € 41,50
5 gangen          € 47,50
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven. De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3-Gangen Keuzemenu

€ 39,00
Uitsluitend onderstaande keuzegerechten voor dit menu. Eventueel uit te breiden met risotto als 4de gang.

voorgerecht
Gerookte runderlende, likkepot, Amsterdams zuur, verse truffel, saus van eidooier
of  
Ceviche van roodbaars, granny smith, pompoen, krokant van amandel, jus van kombucha

hoofdgerecht
Filet van poussin gegaard in yoghurt en 5 spice kruiden, bereidingen van knol en biet, krokante quinoa, jus van gevogelte en biet
of
Wisselend visgerecht met bijpassende garnituren. Wij informeren u graag!

nagerecht
Panna cotta van braam, geïnfuseerde appel, karamel met lavendel, sorbet en jus van appel
of
dessert van de dag

 

Onze menu’s komen met een zoet dessert. Als u liever 4 kazen wenst als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs. Wij zullen deze keuze bieden na afloop van het hoofdgerecht.