• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

paling – ei – avocado
Gerookte paling, 63 °C ei, crème van avocado, bleekselderij, zuring vinaigrette

zwezerik – knolselderij – lavas
Geglaceerde zwezerik, garnituren van knolselderij, jus van lavas en gerookte knolselderij

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoenwij informeren u graag!

black angus rund – eendenlever – paddenstoelen
Marbre van runderstaartstuk en eendenlever, verse truffel, girolles, biet, jus van sjalot

perzik – citroentijm – amandel
Verschillende bereidingen van perzik, parfait van citroentijm, crème van amandel

6 gangen Chefsmenu?

Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Schaaldierenmenu

€ 52,50

voorgerecht
wilde gamba – pompoen – venkel
Ceviche van wilde gamba, gemarineerde pompoen, granny smith, quinoa

tussengerecht
langoustine – artisjok – lavendel – sinaasappel
Gebrande langoustine, gebakken artisjok, knolselderij, reductie van langoustine, lobbige lavendeldressing

hoofdgerecht
kreeft – inktvis – arroz negro
Halve kreeft, gebakken inktvis, zwarte paella, sugarsnaps, aioli, sap van kropsla, schuimige kreeftenjus

dessert
mango – passievrucht – witte chocolade
Verschillende bereidingen van mango en passievrucht, witte chocolade sorbet, mascarpone crème

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 34,50
4 gangen          € 39,50
5 gangen          € 45,00

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.