• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 54,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

zalm – avocado – passievrucht
Tartaar van gerookte zalm, gefrituurde softshellkrab, ingemaakte komkommer, vinaigrette van passievrucht

boerderij kip – truffel – ei
Zacht gegaarde boerderij kip, 63 °C ei, bouillon van paddenstoelen, spinazie, parmezaanschuim

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

staartstuk – eendenlever – biet – sjalot
Marbre van runderstaartstuk en eendenlever, ingemaakte biet en sjalot, jus van madeira

rood fruit – verveine – hibiscus (suikervrij!)
Gemarineerd rood fruit, mousse van verveine, granité van honing en hibiscus

6 gangen Chefsmenu?

Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Schaaldierenmenu

€ 52,50

voorgerecht
langoustine – tomaat – gember
Ceviche van langoustine, creme van langoustine, gelei van tomaat, kletskop van gember

tussengerecht
bisque
Wilde gamba’s, mango, kokos, boksoy

hoofdgerecht
kreeft – paella – inktvis
Licht gerookte kreeft, gebakken inktvis, riso nero, salade, aioli, schuim van kreeft

dessert
pandan – kokos – tropisch fruit
Parfait van pandan, flan van ananas, mango espuma, velouté van tropische vruchten, kokos ijs

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 34,50
4 gangen          € 39,50
5 gangen          € 45,00

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.