• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Tot 6 April serveren wij niet in het restaurant maar kunt u wel eten bestellen bij ons!

Zie hier voor de mogelijkheden.

Chefkok: Arco Prijn

Na jaren inspiratie en kennis op topniveau opgedaan te hebben kwam Huis de Wiers in 2012 op mijn pad. Ik heb als chefkok, en inmiddels gedeeld eigenaar, een kookstijl weten te creëren die past bij onze gasten en onze bijzondere locatie. Hierbij ben ik uiteraard dicht bij mijzelf gebleven en heb mijn eigen stijl weten te behouden: klassiek in combinatie met gewaagde, smaakvolle creaties. Dit en mijn enthousiaste keukenteam, maakt wat de keuken van Huis de Wiers nu is!

Onze lunch en dinerkaart veranderen wij elke twee maanden. Dit om op die manier de diversiteit en creativiteit van onze keuken te benadrukken. Tevens hebben wij hierdoor de mogelijkheid om gebruik te maken van de produkten die het seizoen op dat moment biedt.

Creativiteit, diversiteit, seizoensgebonden produkten en gewaagd koken vinden wij belangrijk. Hopelijk tot snel!