• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

-Onze traiteur mogelijkheden treft u hieronder:
-Ons menu voor op het terras kunt u hiernaast inzien door op de button ‘Menu tijdens terrasopenstelling’ te drukken.

Traiteurmenu in 3 of 4 gangen, dagelijks.
Zie onderaan dit bericht het huidige menu. Dit menu wisselt wekelijks en bestellen hiervoor kan binnen dezelfde week. Bij bestellingen voor een opvolgende week ontvangt u mogelijk een ander menu.
Een dieetwens? Wij maken graag een alternatief!
-Zaterdag en zondag 24 en 25 april gratis bijpassende wijn! 
Bij bestelling van 2x het 4 gangen traiteurmenu
Vegetarisch 4 gangen menu, dagelijks. 
Kijk hier voor de mogelijkheden.
Chef thuis laten koken!, dagelijks voor lunch en diner en speciale actie(prijs) 19-25 april!
Kijk hier voor de mogelijkheden.
Huis de Wiers risotto, dagelijks.
Kijk hier voor de huidige risotto.
Luxe borrelplank met optioneel een bijpassende wijn, dagelijks.
Kijk hier voor de invulling.
High tea, dagelijks.
Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Wij zorgen voor de ‘Huis de Wiers’ smaak en perfecte garing. Jullie thuis voor de finishing touch:
-Voor en nagerecht zijn ‘ready to eat’ en het hoofdgerecht hoeft alleen maar opgewarmd in de oven!
-De risotto is als 4de gang verkrijgbaar of (als enige gerecht) ook los verkrijgbaar. Deze moet thuis nog worden omgeroerd in een pan volgens onderstaande instructie..

  • Uitsluitend op bestelling. Bestellen graag zo tijdig mogelijk en uiterlijk voor 15:30 uur dezelfde dag. (Als u later op het idee komt bel dan gerust om te vragen wat de mogelijkheden nog zijn!)
  • Dagelijks op te halen of te laten bezorgen tussen 16:00-18:00 uur.
  • Bezorgen kan en wij zijn er dan tussen 16:00-18:00 uur. Bezorgkosten 2,50 (maximaal 5 km.) of 4,50 (maximaal 10 km.) en betalen kan dan uitsluitend contant (hoeft niet gepast). Voorkeurstijd doorgeven is mogelijk en wij houden daar rekening mee.
  • Mail de bestelling naar info@huisdewiers.nl en vermeld:
    -je naam
    -de bestelling
    -tijd en datum van afhalen
    -Voorkeurstijd en adres (indien bezorging)

    3 gangen met friandises voor bij de koffie
    € 27,50 p.p.
    4 gangen (risotto als tussengerecht) met friandises voor bij de koffie
    € 37,50 p.p.
    Huis de Wiers Risotto met asperge en morilles, gepocheerd ei en hollandaise
    € 12,50 p.p.
    4 zuurdesembroodjes van Peter met luchtige boter
    € 5,00

Voorgerecht:
Steak tartaar
San Daniele ham, piccalilly groenten en gel van piccalilly

Tussengerecht (ook los verkrijgbaar voor 12,50 pp.)
Huis de Wiers Risotto
Met asperge en morilles, gepocheerd ei en hollandaise

Hoofdgerecht:
Dorade filet
Met crème van doperwt, jonge groenten en jus van witte wijn en dragon

Nagerecht
Chocolade ganache
Sinaasappel mousse en zestes, gel van grapefruit

Friandises
Bonbon, brownie en boterkoek

Wij adviseren u graag voor een fles bijpassende wijn tijdens het afhalen. Deze worden aangeboden voor afhaalprijzen! De witte wijnen staan gekoeld bij ons.

Hopelijk tot snel!

Team Huis de Wiers

Het menu, hoe te bereiden:

  • Het voorgerecht en nagerecht zijn al helemaal klaar.
  • Broodjes (indien besteld) circa 8 minuten verwarmen in de oven op 180 graden.
  • Het hoofdgerecht is verdeeld over 2 aluminium schalen.
    De schaal met de Doradefilet en garnituur verwarm je ca 10 minuten zonder het deksel erop in de oven op 180 graden.
    De schaal met de doperwtencrème verwarm je ca 15-20 minuten met de deksel erop in de oven op 180 graden.
    De tijd van verwarmen is mede afhankelijk van de oven en of de gerechten op kamer temperatuur of op koelkast temperatuur zijn.
  • De jus verwarm je au-bain-marie in een pannetje heet water. Als de jus warm is knip je het zakje open en schenk je deze over het gerecht.

De risotto, hoe te bereiden:

  • Leg de gepocheerde eieren in een bakje heet water uit de kraan en verwarm zo ongeveer 5 minuten.
  • Doe de risotto in een pannetje en voeg een scheutje water toe. Roer de risotto warm. Te dik? Voeg weer een beetje water toe. De structuur moet lopend zijn zoals bij een pap.
  • Pruttelt de risotto? Dan de parmezaanse kaas erbij, kort doorroeren en verdelen over de borden.
  • Het ei erop leggen en daar de hollandaisesaus opscheppen

Eet smakelijk!