• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een
4.6/5.0op Google Reviews

Gezelschappen

Heeft u iets te vieren met een groter gezelschap? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor een lunch, borrel (meer informatie onder het kopje borrel) of diner hebben wij verschillende mogelijkheden.

Ons restaurant bestaat uit verschillende kamers/gewelven.
De ruimte achterin het restaurant biedt het meeste privacy en heeft plaats voor maximaal 20 personen (14 personen op basis van de anderhalve meter regel). De ruimte daarvoor biedt plaats aan maximaal 30 personen (20 personen op basis van de anderhalve meter regel).
Mocht u exclusief willen dineren dan hebben wij een chef’s table in ons bar gedeelte. U eet hier aan een hoge tafel met barstoelen die optimaal comfort bieden. Met uitzicht op onze keuken en koks die aan het werk zijn beleeft u echt de sfeer van de keuken. Deze tafel biedt plaats aan maximaal 8 personen (4 personen op basis van de anderhalve meter regel).
Dan is er nog de ruimte aangrenzend aan de bar, hier staat 1 grote tafel achter een exclusieve glazen wand, geschikt voor 8 personen. (op basis van de anderhalve meter regel kan je in deze ruimte met maximaal 5 personen plaatsnemen.
In totaal telt ons restaurant circa 60 zitplaatsen (43 zitplaatsen op basis van de anderhalve meter regel.

Bij gezelschappen vanaf 8 personen doen wij de suggestie voor een menu. Bekijk de mogelijkheden:

Lunch
Diner

Reserveer nu