• 030-6061322
 • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een
4.6/5.0op Google Reviews

Lunchmogelijkheden

Wat betreft het lunchmenu bieden wij de volgende mogelijkheden:

 

 • Ons carte blanche lunchmenu in 2, 3, 4 of 5 gangen.
  R
  espectievelijk 35,-/43,-/49,-/55,-.
  Wij ontvangen eventuele voedsel allergieën/intoleranties graag voorafgaand aan de reservering zodat onze chef een mooi en creatief menu kan voorbereiden. Wij zullen de verschillende gerechten bij het uitserveren aan tafel toelichten. Wij bieden als dessert de keuze tussen een kaasplateau en een zoet dessert (bij 3-, 4- en 5 gangen) en inventariseren dit na het hoofdgerecht. Voor een kaasplateau berekenen wij een toeslag van 5,- euro. Mocht je deze keuze niet aangeboden willen hebben dan horen wij dat graag van tevoren.
 • Ons keuzemenu in 3 of 4 gangen.
  R
  espectievelijk 48,- en 56,- euro.
  Wij bieden de keuze tussen 2 gerechten per gang (vis- en vleeskeuze), dit zijn gerechten van onze dinerkaart. Voor een kaasplateau als dessert wordt een toeslag van 5,- euro berekend. Mocht je deze keuze niet aangeboden willen hebben dan horen wij dat graag van tevoren.
 • Een 2 gangen luxe broodlunch inclusief soep.
  20,- euro p.p.
  Wij serveren vooraf een huisgemaakte soep. Aansluitend serveren wij een luxe broodmaaltijd waarbij wij gebruik maken van kwaliteits zuurdesembrood van ‘Peter bakt brood’. De vis-, vlees-, en vegetarische beleggen zijn ambachtelijk of huisgemaakt.

Tot 7 personen is het mogelijk om gebruik te maken van onze gehele menukaart.

Reserveer nu