
‘Luxe & Culinaire Sunday Lounge’ middag zondag 20 maart
Huis de Wiers ‘Sunday Lounge’ zondag 20 Maart Zondag 20 maart staat er een heerlijke, luxe en ontspannen middag bij Huis de Wiers op de...
Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews
Huis de Wiers ‘Sunday Lounge’ zondag 20 Maart Zondag 20 maart staat er een heerlijke, luxe en ontspannen middag bij Huis de Wiers op de...
Onze traiteur mogelijkheden tot en met dinsdag 25 januari Deze zijn dagelijks te bestellen en tot 18:00 uur af te halen of te laten bezorgen....
Zaterdag&zondag 22&23 januari staat er een 4 gangen vismenu voor je klaar. Compleet met broodjes, friandises, en bijpassende wijn. Wat kan je van ons verwachten?...
Zaterdag en zondag 15&16 januari staat er een luxe Kreeftenbeleving op de planning! Reserveren hiervoor kan tot uiterlijk vrijdag 17:00 uur. Wat kan je van...
Liever een menu zonder vlees en vis? Dat kan natuurlijk! Ons vegetarisch 4 gangen menu is dagelijks te bestellen en kan worden gecombineerd met onze...
Dagelijks van 11:30-18:00 uur kan je een luxe borrelplank voor 2 personen ophalen bij ons. HDW Borrelplank, 35 euro (2 personen) -Paté van eendenlever en eendenborst...
Deze mogelijkheid bieden wij uitsluitend tijdens de periode van sluiting op last van de overheid ivm COVID19. Vanaf 4 personen is het mogelijk om een Huis...
Onze befaamde en gewaardeerde risotto is er ook ’to go’! Wij zorgen voor de smaak en de juiste garing zodat je thuis in een handomdraai...
High tea voor thuis: Onze high tea is ‘huisgemaakt’ en momenteel elke dag op te halen vanaf 11:30 uur. Deze kost 19,50 p.p. Bezorgen is...
Kerst voor thuis: Traiteurmenu Wij bieden een luxe 5 gangen traiteurmenu inclusief amuses en brood voor thuis. -De kosten hiervoor bedragen 57,50 per persoon en...
Reserveren hiervoor kan helaas niet meer. Zaterdag&zondag 11&12 december reserveer je voor onze luxe 4 gangen wildlunch! We starten met een glas sappige en licht...
Dit menu is uitverkocht voor dit weekend. Komend weekend, vrijdag 10-, zaterdag 11- en zondag 12 december staat er wild op het menu! Dit als...