Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews
24 maart 2025
We ontvangen je op 1 van deze dagen graag om 12:30 uur of 18:00 uur met een mousserend aperitief, brood en uitgebreide amuses/bites
We vervolgen met 5 heerlijke gerechten met asperges in de hoofd- en bijrol.
Natuurlijk begeleid door bijpassende wijnen.
Mineraalwaters, koffie & friandises na zijn inbegrepen.
Alles in een fijne ontspannen zondagse sfeer, een middagvullende lunch of een uitgebreid diner!
Het menu tref je onderaan dit bericht.
Wat kan je van ons verwachten?
-Mousserend aperitief, uitgebreide amuses/bites & brood
-5-gangen asperge menu
-Begeleidende luxe wijnen en mineraalwater
-Koffie & friandises
Wanneer: Zondag 20 en maandag 21 april om 12:30 en om 18:00 uur
Kosten: €125,- per persoon all-in
Aanbetaling: €25,-
Reserveren
Reserveer hier je tafel voor zondag 20 april om 12:30 uur.
Reserveer hier je tafel voor zondag 20 april om 18:00 uur.
Reserveer hier je tafel voor maandag 21 april om 12:30 uur.
Reserveer hier je tafel voor maandag 21 april om 18:00 uur.
Vergeet eventuele voedsel allergieën of intoleranties niet door te geven bij het maken van de reservering!
3 amuses / bites
Coquille
Coquille, gegrilde asperges, zilte groenten, salade van ‘la ratte’ aardappel, krokante tuinboon, doperwten mayonaise
Buikspek
Zachtgegaard buikspek met patta negra, asperge, brioche, morille saus
Risotto
Risotto met asperge, groene kruiden, gepocheerd ei, hollandaise
Tongschar
Tongscharfilet, witte en groene asperges, spinazie ‘a la crème’, gestoofde venkel, crème van aardappel en citroen, jus van eendenlever
Dessert
Clafoutis van asperge, gerookte aardbeien, gel van munt, balsamico, ijs van asperges