Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews
29 april 2021
Ons menu van deze week:
Voorgerecht:
Makreelfilet
Geplette makreelfilet, mousse en kuit van makreel, mierikswortel, komkommer, yoghurt en verbenna.
Tussengerecht (ook los verkrijgbaar voor 12,50 pp.)
–Huis de Wiers Risotto
Met asperge en morilles, gepocheerd ei en hollandaise
Hoofdgerecht:
Bavette steak van de BBQ
Met crème van aardappel en knoflook, bereidingen van biet en ui, jus van biet en basilicum
Nagerecht
Chocolade taartje
Met aardbeien en framboos, gel van bramen en dragon
Friandises
–Bonbon, brownie en boterkoek
Ons vegetarisch menu van deze week:
Voorgerecht:
– Couscous salade
Met geitenkaascrème pompoen, ingemaakte tomaat, mayonaise van citroen
Tussengerecht (ook los verkrijgbaar voor 12,50 pp.)
– Huis de Wiers Risotto
Met asperge en morilles, gepocheerd ei en hollandaisesaus
Hoofdgerecht:
– Oosters gemarineerde aubergine
Met gratin van venkel en aardappel
Nagerecht
Chocolade taartje
Met aardbeien en framboos, gel van bramen en dragon
Friandises
–Bonbon, brownie en boterkoek