• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een
4.6/5.0op Google Reviews

Huis de Wiers is de winnaar van de Gouden Pollepel 2017!

22 juli 2017

Met veel trots kunnen wij jullie vertellen dat ons Huis de Wiers de winnaar is van de Gouden Pollepel 2017!

Op 12 april zijn wij bezocht door culinair recensent Marco Bosmans van het AD en op 6 mei verscheen de recensie in het AD. Wij waren met een 8.9! de trotse koploper in de competitie! Vindt u het leuk om de recensie nog eens te lezen?

De krant van 22 juli vermeld:

Huis de Wiers Nieuwegein nummer 1, cijfer 8,9

Het draait om de balans en de verrassing
In het souterrain van wat eens een statig landhuis was, verdiende zowel de keuken als de bediening op 12 april niets dan lof.

 

Arco Prijn, chefkok-eigenaar:
Ik ben natuurlijk enorm blij met deze onderscheiding en trots ook. We hebben overigens meteen gezegd: Dit is een prijs voor het hele team, niet alleen voor mij als chef. Dus ook voor bedrijfsleider Sanne van der Eerden, mede-eigenaar Sanne van den Tempel, gastvrouw Guusje Eijer, souschef Rick van den Brink, gastvrouw Milou Reitsma, koks Matthijs, Eveline en Robin! Een geweldig team om in te werken. Ik ben ooit als souschef begonnen, maar toen de vorige chef vertrok ben ik op zijn plek beland. Onze keuken is gebouwd op klassieke smaken. Daarbij zoek ik ook wel extremen op, maar het draait om te balans en de verrassing. Die liggen op het bord maar zitten ook in ons pand en interieur. De samenwerking tussen de keuken en het restaurant gaat wel eens mis in de horeca, maar bij ons absoluut niet. Mijn voordeel is dat er twee Sannes aan de voorkant werken dus in de communicatie kan het niet fout gaan, haha! Sanne en Sanne gaan beiden voor 200 procent gastvrijheid. Gasten komen er voor, dus dat is de ultieme beloning. Mijn ambitie? Ik wil groeien het liefst in Huis de Wiers. Later zie ik het wel, daar ben ik nu niet echt mee bezig.