Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews
14 november 2018
Onze welbekende wilde avonden zijn weer achter de rug. Het waren weer twee ontzettend fijne, gezellige en leuke avonden. Terwijl het buiten grauw en fris was, was het binnen behaaglijk warm. Onder het genot van een glas glühwein startte we de avond met verschillende wildamuses.
Na deze kleine hapjes begonnen we met het 4 gangen wildmenu. Hertentartaar vooraf, hazenpeper als tussengerecht, fazantenborst als hoofdgerecht en een cakeje van pistache en kardemom als nagerecht. Dit alles begeleid door een krachtige Italiaanse primitivo uit Puglia.
Na het dessert sloten we de avond af met warme chocolade melk met rum en friandises.
Wil je ook een keer zo´n avond meemaken? Zoals bijvoorbeeld een schaal & schelpdieren avond begin van het nieuwe jaar of een asperge avond in Juni? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of houd onze facebook , instagram en website in de gaten.