• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een
4.6/5.0op Google Reviews

De afgelopen kerstdagen, hoe wij het hebben beleefd.

27 december 2018

Wat hebben we een heerlijke 2 kerstdagen gehad!
De 1ste kerstdag waren we voor zowel de kerstlunch als het kerstdiner volgeboekt. De 2de kerstdag serveerden we alleen het kerstdiner. Het verliep vlekkeloos en het geeft veelvoldoening dat iedereen zo complimenteus was na afloop.

Half Oktober hadden Arco en Rick de opzet gemaakt voor het 6 gangen kerstmenu. Dat was maar net op tijd want voor beide dagen waren toen al redelijk wat reserveringen geboekt! Nadat het menu op onze site stond en wij de nieuwsbrief hadden rondgestuurd ging het heel hard en begin november waren beide avonden dan ook volledig bezet. Alleen voor de lunch op 1ste kerstdag waren nog een paar plaatsen vrij.
Wat een eer!

Toen was het de beurt aan Guusje en Sanne; Op basis van het menu moest er natuurlijk een mooi wijnarrangement worden samengesteld. Samen met Michel van Wijnhuis Zuid is er een middag voor vrijgemaakt en zijn er veel wijn en geproefd. Het resultaat bleek fantastisch, de gerechten en wijnen gingen prachtig samen als wij onze gasten mogen geloven!

De week voor kerst was een heftige. Naast de drukte in het restaurant moest er immers ook al worden voorbereid voor de kerstdagen. Vooral in de keuken met veel uren en lange dagen tot gevolg.

Als je dan nog zulke verfijnde smaken in iedere bereiding kunt krijgen..Chapeau!
Het restaurant had ik direct na 5 december al in de kerstsferen gebracht maar vooral het verse groen was aan vervanging toe. Met de HdW bakfiets ben ik 22 december wederom naar de plantenmarkt gegaan. Volgeladen met vers groen, amaryllissen, takken en kransen kon het restaurant voor de kerstdagen worden aangekleed.
24 december waren wij gesloten, echter stond er 5 man en vrouw sterk in de keuken de laatste voorbereidingen te treffen.
En toen moest het gebeuren en het gebeurde ook! 2 prachtige dagen met heel veel gezellige gasten, veel vaste gasten maar ook voor ons onbekende gezichten, leuk!
Plaatjes van gerechten en heerlijke wijnen.

Dank aan alle werknemers van Huis de Wiers die zich voor deze dagen maar ook het hele jaar keihard hebben ingezet om het iedereen bij ons naar wens te maken.
Dank aan al onze gasten die afgelopen jaar, met kerst en/of de andere dagen bij te gast waren.

Een mooie jaarwisseling voor nu en heel graag tot in 2019!