Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews
6 februari 2024
-Vrijdag 1 maart ga je voor het diner en ontvangen je om 18:00 uur.
-Zondag 3 maart ga je voor de lunch en ontvangen je om 12:30 uur.
We starten beide dagen met een Cremant de Loire, brood en 3 amuses/bites.
We vervolgen met 5 heerlijke gerechten met Schaal & Schelpdieren in de hoofdrol. Natuurlijk begeleid door bijpassende wijnen. Mineraalwaters, koffie&friandises na zijn inbegrepen.
Alles in een fijne ontspannen sfeer, een avondvullend diner of een middagvullende lunch!
Het menu tref je onderaan dit bericht.
Wat kan je van ons verwachten?
-Cremant de Loire als aperitief, 3 amuses/bites & brood
-5 gangen Schaal & Schelpdierenmenu
-Begeleidende luxe wijnen en mineraalwater
-Koffie&friandises
Wanneer:
Vrijdag 1 maart om 18:00 uur
of
Zondag 3 maart om 12:30 uur
Kosten: €110,- per persoon all-in
Reserveren
Reserveer hier je tafel voor vrijdag 1 maart om 18:00 uur.
Reserveer hier je tafel voor zondag 3 maart om 12:30 uur.
Vergeet eventuele voedsel allergieën of intoleranties niet door te geven bij het maken van de reservering!
Amuses/bites
-Gevulde scheermessen
-Soepje van schaal&schelpdieren
-Brioche met kreeftensalade
Langoustine & Octopus
Carpaccio van langoustine met octopus en tomaat
Krab & Zalm
Gefrituurde softshellkrab, huisgerookte zalm, komkommer, zalm eitjes, vinaigrette van passievrucht
Risotto
Saffraanrisotto met rivierkreeft en kreeftenjus
Kreeft
Halve kreeft Thermidor
Dessert
Zoete verrassing van patissier Jesper