• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een
4.6/5.0op Google Reviews

Huldiging na winnen Gouden Pollepel 2017!

23 september 2017

Bloemen en trofee voor Huis de Wiers, winnaar Gouden Pollepel 2016-2017

 

GOUDEN POLLEPEL Met bloemen en een trofee uit handen van culinair columnist en schrijver Ronald Giphart is restaurant Huis de Wiers uit Nieuwegein gehuldigd als winnaar van de Gouden Pollepel van het seizoen 2016-2017.

De huldiging vond vanochtend plaats tijdens de horeca-vakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy. Op de beurs werden de Pollepel-winnaars van de verschillende AD-regiotitels in het zonnetje gezet door Giphart.

Chef-kok/eigenaar Arco Prijn en zijn team wonnen de competitie van AD Utrechts Nieuwsblad en AD Amersfoortse Courant met een 8,9. De tweede plaats was voor Spui76 uit Spakenburg met een 8,6.

Een deel van het team van het winnende restaurant Huis de Wiers. (Vlnr) Gastvrouw Milou Reitsma, gastvrouw Guusje Eijer, Ronald Giphart, sous-chef Rick van den Brink en chef-kok/eigenaar Arco Prijn

Een deel van het team van het winnende restaurant Huis de Wiers. (Vlnr) Gastvrouw Milou Reitsma, gastvrouw Guusje Eijer, Ronald Giphart, sous-chef Rick van den Brink en chef-kok/eigenaar Arco Prijn © Marco De Swart

Drukke dagen

Het zijn drukke dagen voor chef-kok Prijn. Afgelopen vrijdag opende hij samen met Sanne en Wiete van den Tempel een zaak in Vleuten. Aan de Odenveltlaan in het oude dorpshart, op de plek van restaurant De Brouwerij, is brasserie De Brouwerij gevestigd. Prijn blijft overigens in Huis de Wiers in Nieuwegein koken. Chef-kok in de Vleutense brasserie is Thomas Mulder.