Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews
21 juni 2024
Aperitief en starters
We schenken je een glas Bulle d’Éole Blanc de Blancs bij binnenkomst en serveren daar gelijk een lekker broodje en een oester bij.
De 3 volgende gerechtjes zijn fingerfood-style en worden per persoon geserveerd.
Om te delen
Het hoofdgerecht is om te delen, als een ‘plateau fruits de mer’ maar dan warm geserveerd.
Wijn erbij
Per 2 personen serveren wij hierbij onze fantastische rosé: Aix-en-Provence ‘Tradition’ Domaine Éole 2023. Kom je met 3 of 4 personen? Geen probleem want wij hebben deze rosé in halve flesjes, hele flessen en magnum!
Afsluiting
We sluiten af met een dessert van patissier Jesper en koffie met bonbons.
Welke fruits de mer komen er voorbij?
Fingerfood gerechtjes:
-Coquille met pata negra, radijs en beurre blanc
-Langoustine met granny smith, pompoen en limoen
-Bisque van Hollandse garnalen
Plateau
-Halve kreeft per persoon
-Argentijnse gamba’s
-Mosselen
-Kokkels
-Bearnaise, bijpassende mayonaise en briochebrood
Reserveren en kosten:
– 100,- per persoon ‘all-in’
– Vrijdagavond starten we om 18:30 met de Blanc de Blancs en oester en reserveren voor deze avond kan hier
– Zondagmiddag starten we om 12:30 met de Blanc de Blancs en oester en reserveren voor deze middag kan hier