• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een
4.6/5.0op Google Reviews

10 jaar Huis de Wiers!

17 oktober 2016

Huis de Wiers bestaat ruim tien jaar! Het ‘begrip’ Huis de Wiers is er natuurlijk al veel langer; het authentieke pand waarin wij zijn gevestigd dateert van het jaar 1654. Eind 2005 begonnen wij hier ons restaurant, in dit bijzondere gebouw waar wij  elke dag werken in een ruimte met originele gewelven. Boven ons is het landhuis uit 1654 opnieuw opgebouwd  door Jaco de Visser, dit op moderne wijze.

Huis de Wiers is begonnen als een restaurant dat goed eten en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft. De eerste jaren bouw je aan het restaurant dat je voor ogen hebt, dat kost veel tijd. Het vergt energie en passie om steeds ietsje beter te willen worden en steeds meer  je doel te bereiken. De laatste jaren is er hard gewerkt in de keuken door Chef-kok en inmiddels mede eigenaar Arco Prijn. Arco heeft deze jaren een stijl in de keuken en voor Huis de Wiers gecreëerd die bij hem past maar vooral ook bij onze gasten en doelgroep. Door te luisteren, feedback serieus te nemen en aanpassingen te doen staat er nu een product dat past in het totaalplaatje. Het totaalplaatje van lekker eten in een mooie omgeving,  gastvrijheid, deskundigheid en een ongedwongen bediening.

Er was niets mis met Huis de Wiers zoals het was. Nou ja… niets is een groot woord. Na tien jaar zijn sommige materialen aan vervanging toe. Maar als gasten zeggen dat het niet echt nodig is, dan ben je ze een stapje voor. En dat is precies waar de passie van Huis de Wiers ligt. Zorgen dat we onze gasten blijven verrassen. Of dat nou door een nieuw Carte Blanche menu is, of een prachtig glas wijn. Gasten zijn het belangrijkste voor ons restaurant.

Sinds 1 januari 2016 is Arco mede eigenaar geworden. Waar Arco zich op de keuken richt doet Sanne dit op de voorkant van het restaurant. Deze verbouwing is dan ook een nieuw begin voor beide & natuurlijk voor het gehele team. We zijn dan ook allemaal ontzettend trots op het resultaat. En niet alleen op het interieur, maar ook op deze geheel nieuwe website waar u vanaf nu regelmatig een blog voor bij kan zien komen.

Kijkt u lekker rond op deze website en check vooral de *NIEUWS items! Wij hebben zin in een nieuw jaar, in een nieuw restaurant waar het eten & de service is zoals u inmiddels hopelijk van ons gewend bent. Op zijn “HuisdeWiers’”.

Komt u snel kijken?

Groet Team Huis de Wiers