Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews

6 oktober 2025
Geniet van een heerlijk wildweekend bij Huis de Wiers.
Wij serveren een luxe en uitgebreid wildmenu in Huis de Wiers stijl.
Op vrijdag 7 november ontvangen we je om 18:30 uur voor een avondvullend diner.
Op zondag 9 november ben je welkom om 12:30 uur voor een middagvullende lunch.
We starten beide dagen met huisgemaakte glühwein, zuurdesembrood en amuses. Misschien wel buiten bij een knapperend vuurtje..
Daarna volgen vijf wilde gerechten, geheel in Huis de Wiers stijl. Bijpassende wijnen, mineraalwater, koffie en friandises na zijn inbegrepen.
Lekker ontspannen van wild genieten!
Het wildmenu bestaat uit huisgemaakte glühwein, amuses en zuurdesembrood, gevolgd door een vijf gangen wildmenu met bijpassend wijnarrangement en onbeperkt mineraalwater. We sluiten af met koffie & friandises.
Vrijdag 7 november starten we om 18:30 uur, en zondag 9 november om 12:30 uur.
De kosten bedragen € 120,- per persoon, all-in.
Bij het maken van de reservering betaal je 25,- per persoon aan.
Reserveer hier gelijk je tafel!
Vrijdag 7 november om 18:30 uur.
Zondag 9 november om 12:30 uur.
Vergeet niet eventuele allergieën of intoleranties door te geven bij het maken van de reservering.
Brood & Amuse-Bites
Wilde Eend
Gerookte wilde eendenborst en bitterballetjes van de bout, cantharellen, ingemaakte knolselderij, schuim van paddenstoelen
Wildzwijn
Wildzwijn filet, hete bliksem, groene kool, jus van kruidnagel
Haas
Hazenrugfilet en stoof van haas, rode kool, schorseneren, wildjus
Hert
Hertenrugfilet, tartaar van wortel en sinaasappel, crème van pastinaak,
jus van grand marnier
Dessert
Zoete verrassing van onze patissier