Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews
8 oktober 2023
-Vrijdag 3 november ga je voor het diner en ontvangen je om 18:00 uur.
-Zondag 5 november ga je voor de lunch en ontvangen je om 12:30 uur.
We starten beide dagen met een huisgemaakte gluhwein, stokbrood en amuse. Misschien wel buiten bij een vuurtje!
We vervolgen met 6 wilde gerechten, Frans georiënteerd maar dan ‘Huis de Wiers Style’.
Natuurlijk begeleid door Franse wijnen en mineraalwaters, koffie&friandises met een Calvados na zijn inbegrepen.
Alles in een fijne ontspannen sfeer, een avondvullend diner of een middagvullende lunch!
Het menu tref je onderaan dit bericht.
Wat kan je van ons verwachten?
-Huisgemaakte gluhwein, amuses & stokbrood
-6 gangen wildmenu
-Begeleidende luxe Franse wijnen en mineraalwater
-Koffie, friandises & Calvados
Wanneer:
Vrijdag 3 november om 18:00 uur
of
Zondag 5 november om 12:30 uur
Kosten: €110,- per persoon all-in
Reserveren
Reserveer hier je tafel voor vrijdag 3 november om 18:00 uur.
Reserveer hier je tafel voor zondag 5 november om 12:30 uur.
Vergeet eventuele voedsel allergieën of intoleranties niet door te geven bij het maken van de reservering!
2 Amuses
Wilde eend
Wildbouillon
Wildzwijn
pâté en croûte met gel van rode kool en jus van kruidnagel en sinaasappel
Patrijs
Met pompoensoep, paddenstoelen en olie van salie
Fazant
Met zuurkool in spek, pommes fondant, gebakken eendenlever en appel-calvados jus
Haas
Stoof van haas, aardappelcrème, gefrituurde sjalot en kruidenrumble
Hert
Rack met kruidkoek, spruitjes, pastinaakcrème en rode bietenjus
Dessert
Herfstdessert