• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een
4.6/5.0op Google Reviews

Wild lunchen of dineren Vrijdag 3- of Zondag 5 november bij Huis de Wiers!

8 oktober 2023

Vrijdag 3- en Zondag 5 november serveren wij een luxe, wild en uitgebreid menu, Franse-Huis de Wiers style!


-Vrijdag 3 november ga je voor het diner en ontvangen je om 18:00 uur.

-Zondag 5 november ga je voor de lunch en ontvangen je om 12:30 uur.

We starten beide dagen met een huisgemaakte gluhwein, stokbrood en amuse. Misschien wel buiten bij een vuurtje!
We vervolgen met 6 wilde gerechten, Frans georiënteerd maar dan ‘Huis de Wiers Style’.
Natuurlijk begeleid door Franse wijnen en mineraalwaters, koffie&friandises met een Calvados na zijn inbegrepen.
Alles in een fijne ontspannen sfeer, een avondvullend diner of een middagvullende lunch!
Het menu tref je onderaan dit bericht.

Wat kan je van ons verwachten?
-Huisgemaakte gluhwein, amuses & stokbrood
-6 gangen wildmenu
-Begeleidende luxe Franse wijnen en mineraalwater
-Koffie, friandises & Calvados

Wanneer:
Vrijdag 3 november om 18:00 uur
of
Zondag 5 november om 12:30 uur

Kosten: €110,- per persoon all-in

Reserveren
Reserveer hier je tafel voor vrijdag 3 november om 18:00 uur.
Reserveer hier je tafel voor zondag 5 november om 12:30 uur.

Vergeet eventuele voedsel allergieën of intoleranties niet door te geven bij het maken van de reservering!

6 Gangen Wildmenu

2 Amuses
Wilde eend
Wildbouillon

Wildzwijn
pâté en croûte met gel van rode kool en jus van kruidnagel en sinaasappel

Patrijs
Met pompoensoep, paddenstoelen en olie van salie

Fazant
Met zuurkool in spek, pommes fondant, gebakken eendenlever en appel-calvados jus

Haas
Stoof van haas, aardappelcrème, gefrituurde sjalot en kruidenrumble

Hert
Rack met kruidkoek, spruitjes, pastinaakcrème en rode bietenjus

Dessert
Herfstdessert