Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews
28 maart 2017
Ik ben Eveline van Oosterhout, 17 jaar. Ik woon in Nieuwegein met mijn ouders en mijn zus.
Ik ben 3 jaar werkzaam voor de Wiers. Ik begon als afwasser en daarna liep ik een jaar snuffelstage. Nu doe ik de horeca opleiding entree XL. Dat houdt in dat je extra begeleiding krijgt binnen de opleiding.
Eerste jaars leerling kok.
De mise en place voor de patisserie en tijdens het diner de desserts opmaken en afmaken.
De Panna Cotta van pure chocolade met hazelnoot en huisgemaakt koffie ijs. Ik maak deze zelf en proef deze graag!
Als ik al mijn mise en place af heb die ik af moet hebben en als de avond lekker druk is maar alles soepel verloopt en mensen lekker hebben gegeten.
Mijzelf specialiseren in de patisserie of sous-chef worden.
Leuke collega’s, gezellig. De werkzaamheden. Elke twee maanden een nieuwe kaart. Dat zorgt steeds voor veranderingen, nieuwe gerechten en werkzaamheden.
Dat ik of mijn collega de kaasplankjes aan tafel toelicht. Ik denk dat de gasten het leuk vinden om ook de kok aan tafel te zien. In combinatie met het lekkere eten natuurlijk!