Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews
23 november 2020
Het is tijd voor (h)eerlijke winterse smaken. Wild, stevig, zoet en aards!
Chefkok en eigenaar Arco Prijn bedacht een typisch donkere dagen gerecht:
-Een rol van spek en fazantengehakt, met truffel en zuurkool. Daarbij een stamppot van hete bliksem en een stoofpeer.
-Een fles rode wijn mag niet ontbreken, en wat voor wijn: Een uitzonderlijke blend van Pinot Noir&Cabernet Sauvignon uit de Pfalz!
-Vooraf lekker zuurdesembrood met boter en friandises na.
Wanneer
Af te halen of te laten bezorgen (2,50 binnen 5 km) op zondag 29 november tussen 16:00 en 18.00 uur.
Kosten
€50,00 voor 2 personen
Zijn jullie met een oneven aantal dan passen we in overleg de prijs aan afhankelijk van hoeveel wijn wij serveren bij het menu.
Reserveren
Reserveer nu via info@huisdewiers.nl o.v.v. ‘Wildactie’ en vermeld het aantal personen en de afhaaltijd of je bezorgadres.
Graag tot zondag 29 november!