Onze gasten geven ons
gemiddeld een4.6/5.0op Google Reviews
1 juni 2023
We ontvangen je om 12:30 uur met een Franciacorta Brut, brood en amuses.
We vervolgen met 6 heerlijke gerechten met Schaal & Schelpdieren in de hoofdrol. Natuurlijk begeleid door bijpassende wijnen. Mineraalwaters, koffie&friandises na zijn inbegrepen.
Alles in een fijne ontspannen zondagse sfeer, een middagvullende lunch!
Het menu tref je binnenkort onderaan dit bericht.
Reserveer je tafel snel. Dit kan uitsluitend online via onze website door op de reserveringspagina te kiezen voor zondag 4 juni en 12:30 uur of direct hier
Wat kan je van ons verwachten?
-Franciacorta Brut als aperitief, amuses&brood
-6-gangen lunchmenu
-Begeleidende luxe wijnen en mineraalwater
-Koffie&friandises
Wanneer: Zondag 4 juni om 12:30 uur
Kosten: €100,- per persoon all-in
Reserveren
Reserveer hier je tafel voor zondag 4 juni om 12:30 uur.
Vergeet eventuele voedsel allergieën of intoleranties niet door te geven bij het maken van de reservering!
Amuse
Gerookte oester met vinaigrette van limoen en avocado schuim.
Nigiri van oester, gel van gember en sereh
Paling & Mosselen
Brioche gevuld met salade van paling en gestoofde mosselen
Soep
Soepje van strandkrabben en vadouvan met toppinng van kokos en sereh
Langoustine & Eendenlever
Langoustine, gebakken eendenlever, langoustine jus, gerookte en ingemaakte biet, tartaar granny smith
Schelpen
Gnocchi met parmezaan truffel en dragon, kokkels en vongole, schuim van schelpdieren
Surf & Turf van Kip & Kreeft
Ballontine van zwartpootkip en kreeft, gebakken artisjok en gefrituurde topinamboer, jus van kreeft
Dessert
Zoete verrassing