• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Traiteur Menu

Onze traiteur mogelijkheden:

Traiteurmenu in 3 of 4 gangen, dagelijks.
Zie onderaan dit bericht het huidige menu. Dit menu wisselt wekelijks en bestellen hiervoor kan binnen dezelfde week. Bij bestellingen voor een opvolgende week ontvangt u mogelijk een ander menu.
Een dieetwens? Wij maken graag een alternatief!
Vegetarisch 4 gangen menu, dagelijks. 
Kijk hier voor de mogelijkheden.
Huis de Wiers risotto, dagelijks.
Kijk hier voor de huidige risotto.
Luxe borrelplank met optioneel een bijpassende wijn, dagelijks. Kijk hier voor de invulling.
High tea, dagelijks.
Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Wij zorgen voor de ‘Huis de Wiers’ smaak en perfecte garing. Jullie thuis voor de finishing touch:
-Voor en nagerecht zijn ‘ready to eat’ en het hoofdgerecht hoeft alleen maar opgewarmd in de oven!
-De risotto is als 4de gang verkrijgbaar of (als enige gerecht) ook los verkrijgbaar. Deze moet thuis nog worden omgeroerd in een pan volgens onderstaande instructie..

  • Uitsluitend op bestelling. Bestellen graag zo tijdig mogelijk en uiterlijk voor 15:30 uur dezelfde dag. (Als u later op het idee komt bel dan gerust om te vragen wat de mogelijkheden nog zijn!)
  • Dagelijks op te halen of te laten bezorgen tussen 16:00-18:00 uur.
  • Bezorgen kan en wij zijn er dan tussen 16:00-18:00 uur. Bezorgkosten 2,50 (maximaal 5 km.) of 4,50 (maximaal 10 km.) en betalen kan dan uitsluitend contant (hoeft niet gepast). Voorkeurstijd doorgeven is mogelijk en wij houden daar rekening mee.
  • Mail de bestelling naar info@huisdewiers.nl en vermeld:
    -je naam
    -de bestelling
    -tijd en datum van afhalen
    -Voorkeurstijd en adres (indien bezorging)

    3 gangen met friandises voor bij de koffie
    € 27,50 p.p.
    4 gangen (risotto als tussengerecht) met friandises voor bij de koffie
    € 37,50 p.p.
    Huis de Wiers Risotto met tomaat en basilicum, gepocheerd ei en hollandaise
    € 12,50 p.p.
    4 zuurdesembroodjes van Peter met luchtige boter
    € 5,00

Voorgerecht:
Salade van gerookte forelfilet en gemarineerde tonijn
Gegrilde aubergine, courgette, radijs en limoenmayonaise

Tussengerecht (ook los verkrijgbaar voor 12,50 pp.)
Huis de Wiers Risotto
Met tomaat en basilicum, gepocheerd ei en hollandaise

Hoofdgerecht:
Gerookte bavette steak
Crème van aardappel en biet, geroosterde groenten en jus van sjalot

Nagerecht
Citroentaart met merengue

Friandises
Bonbon, brownie en boterkoek

Wij adviseren u graag voor een fles bijpassende wijn tijdens het afhalen. Deze worden aangeboden voor afhaalprijzen! De witte wijnen staan gekoeld bij ons.

Hopelijk tot snel!

Team Huis de Wiers

Het menu, hoe te bereiden:

  • Het voorgerecht en nagerecht zijn al helemaal klaar.
  • Broodjes (indien besteld) circa 8 minuten verwarmen in de oven op 180 graden.
  • Het hoofdgerecht is verdeeld over 2 aluminium schalen.
    De schaal met de Bavette steak en garnituur verwarm je ca 10 minuten zonder het deksel erop in de oven op 180 graden.
    De schaal met de creme van aardappel en biet verwarm je ca 15 minuten met de deksel erop in de oven op 180 graden.
  • De jus/saus in het zakje in een pannetje met kokend water verwarmen.
    De tijd van verwarmen is mede afhankelijk van de oven en of de gerechten op kamer temperatuur of op koelkast temperatuur zijn.

De risotto, hoe te bereiden:

  • Leg de gepocheerde eieren in een bakje heet water uit de kraan en verwarm zo ongeveer 5 minuten.
  • Doe de risotto in een pannetje en voeg een scheutje water toe. Roer de risotto warm. Te dik? Voeg weer een beetje water toe. De structuur moet lopend zijn zoals bij een pap.
  • Pruttelt de risotto? Dan de parmezaanse kaas erbij, kort doorroeren en verdelen over de borden.
  • Het ei erop leggen en daar de hollandaisesaus opscheppen

Eet smakelijk!