• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

8,8

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 52,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

kabeljauw – tomaat – meloen
Lamellen van kabeljauw, verschillende bereidingen van tomaat en watermeloen

kaviaar – langoustine – eidooier – avocado
Tjoepie kaviaar, aspic van langoustine met eidooier en komkommer, crème van avocado, crème fraîche

snoekbaars – zilverui – witte bonen – cantharel
Gebakken snoekbaarsfilet, stamppot van snijbonen en witte bonen, jus van snijbonen en dragon

anjou duif – pastinaak – laurier                                  
Zachtgegaarde anjou duif, bereidingen van biet, crème van pastinaak, jus van laurier

crème brûlée
Crème brûlée van zoethout, sinaasappel, roomijs van jägermeister

6 gangen chefsmenu?
Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaald dan 61.50 voor het menu

4-Gangen Surf&Turf Menu

€ 48,50

voorgerecht
buikspek – argentijnse gamba – vadouvan
Zacht gegaard buikspek, gebrande gamba, granny smith, biet, hangop van vadouvan

tussengerecht
coquille – pata negra
Ceviche van coquille, zilte groenten

hoofdgerecht
vitello tonnato
Gepocheerde kalfshaas, gemarineerde tonijn, bouillon van dashi, shii take, boksoy, kappertjes

dessert
panna cotta
Yuzu gel, citroen crumble, limoncello ijs

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

 

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 33,50
4 gangen          € 38,50
5 gangen          € 43,50

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaald u een toeslag van 3 euro op de menuprijs