• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 52,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

gamba – biet – granny smith
Geschroeide Argentijnse gamba, gepofte quinoa, reductie van Oost-Indische kers, jus van biet

gold kaviaar – rode baars – avocado
Ceviche van rode baars, crème van avocado

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

kalf – eendenlever – paddenstoelen
Gepocheerde kalfshaas, gekonfijte eendenlever, artisjok, ingemaakte akkerzwam, jus van eekhoorntjesbrood

banaan – pinda – pandan – kokos
Bavarois van mango en limoenblad, mousse van kokos, pandancrème, ijs van banaan en pinda

6 gangen Chefsmenu?
Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 61.50 voor het menu

4-Gangen IJsselmeermenu

€ 48,50

voorgerecht
rode ijsselmeerbaars – avocado – radijs
Ceviche van rode baars, crème van avocado, ingemaakte komkommer en radijs, zalmeitjes

tussengerecht
rode poon – paling – zuring
Gerookte poon, gekonfijte kriel, venkel, schuim van paling, jus van zuring en dragon

hoofdgerecht
snoekbaars – bloemkool – witbier   
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet, bereidingen van bloemkool en koolrabi, jus van witbier en verbena

dessert
witte chocolade – framboos – yoghurt   
Pannacotta van witte chocolade, mousse van framboos, ijs van framboos en yoghurt

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 33,50
4 gangen          € 38,50
5 gangen          € 43,50

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.