• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 53,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

fine de claire – spinazie – hollandaise
Gegratineerde oesters, 2 stuks

mossel – octopus – tomaat – selderij
Geroosterde octopus, chutney van tomaat, crème van knolselderij, olie van peterselie en selderij

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen,wij informeren u graag!

black angus rund – aubergine – sjalot – knoflook
Gegrilde sukadesteak, auberginecrème, courgette, jus van gerookte knoflook en sjalot

sinaasappel – roomkaas
Parfait van sinaasappel en vanille, marmelade en marshmallowvan sinaasappel, crème van roomkaas

6 gangen Chefsmenu?
Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 62.50 voor het menu

4-Gangen Paddenstoelenmenu

€ 49,50

voorgerecht
baambrugs big – kingboleet – ui – granny smith
Krokant gebakken buikspek en geglaceerde wang, wonton gevuld met kingboleet, crème van granny smith en ui

tussengerecht
eendenlever – truffel – artisjok – zuurkool
Gebakken eendenlever, artisjok, gefrituurde zuurkool, truffeljus

hoofdgerecht
poussin – morille – pompoen – spinazie
Op het karkas gebraden poussin, spinazie a la crème, verse morilles, jus van morille

dessert
broodpudding – pruimen – yoghurt
Broodpudding van zuidvruchten, gemarineerde pruimen, pruimenbouillon, honing-yoghurt ijs

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 33,50
4 gangen          € 38,50
5 gangen          € 43,50

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.