• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 52,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

paling – knolselderij – zuring
Gelakte paling en palingsalade, jus van zuring

10 gram royal dutch kaviaar – blini – crème fraîche
Langoustine gelei, eidooier en komkommer

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

poussin – knoflook – dragon
Op het karkas gebraden borst en bout van poussin, mousseline van knoflook en citroen, knollen, jus van dragon

passievrucht – chocolade – rijst                           
Luchtige chocolade ganache, crème van witte chocolade en passievrucht, gel van passievrucht, gepofte rijst

6 gangen Chefsmenu?
Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 61.50 voor het menu

4-Gangen Black Angus Menu

€ 48,50

voorgerecht
steak tartaar – piccalilly
Garnituren van piccalilly, zacht gegaarde eidooier

tussengerecht
bovenbil – eendenlever – kombu
Dungesneden bovenbil, gekonfijte eendenlever, bouillon van kombu, shiitake

hoofdgerecht
sukade steak – aardpeer -kruidnagel
Gegrilde sukade steak, crème van aardpeer, rode kool, jus van kruidnagel

dessert
panna cotta – sinaasappel – koffie – dragon
Karamel panna cotta, compote van sinaasappel, koffie ijs, dragon emulsie

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

 

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 33,50
4 gangen          € 38,50
5 gangen          € 43,50

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.