• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

9,2

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 52,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

zeeduivel – tamarinde – curry
Zeeduivelfilet gegaard in vinaigrette van tamarinde, gel van limoenblad, bimi, rode curry

eendenlever – lavas – macadamia
Gebakken eendenlever, bloemkool, bosui, jus van lavas

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

zeebaars – mosselen – vongole – ui
Zacht gegaarde zeebaarsfilet, bouillon en bereidingen van ui

chocolade – noten – peer – dennennaald en
Notenparfait, chocolademousse, poeder van dennennaalden

6 gangen Chefsmenu?
Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 61.50 voor het menu

 

4-Gangen Wildmenu

€ 48,50

voorgerecht
hert – spruit – augurk – schorseneren
Tartaar van hert, gekonfijte schorseneren, zacht gegaarde eidooier, winterse groenten

tussengerecht
wildzwijn – pastinaak – rozemarijn
Zacht gegaarde wildzwijnswang, krokante pastinaak, jus van pastinaak en rozemarijn

hoofdgerecht
wilde eend – pistache – wortel – citrus
Op het karkas gebraden wilde eendenborst en bout, bereidingen van wortel, pommes fondant, crumble van pistache, jus van venkelzaad

dessert
appel – kaneel – vanille
Emulsie van appel, crème caramel, citroen crumble, gel van rozijn, schotsen van kaneel, vanille ijs                                                                       

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

 

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 33,50
4 gangen          € 38,50
5 gangen          € 43,50

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3 euro op de menuprijs.