• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 52,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

makreel – gado gado
Geschroeide makreelfilet, ingemaakte rauwe groenten, gefrituurde glasnoedels, pinda vinaigrette

gold kaviaar – blini – crème fraîche
Langoustine gelei, eidooier en komkommer

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

black angus – eendenlever – hete bliksem – calvados
Gegrilde bavette steak, gebakken eendenlever, crème van hete bliksem, gekarameliseerde appel, jus van calvados

witte chocolade – biet – aceto 
Cheesecake van witte chocolade, verschillende bereidingen van biet, gemarmerd aceto ijs

6 gangen Chefsmenu?
Voor of na het zoete dessert kunnen wij kazen serveren, u betaalt dan 61.50 voor het menu

4-Gangen Schaal&Schelpdieren Menu

€ 48,50

voorgerecht
kingkrab – langoustine – avocado
Salade van kingkrab, rauwe en gebrande langoustine, limoen mayonaise

tussengerecht
coquille – kokos – pompoen – koriander
Gebakken coquille, crème van pompoen, schuim van kokos en sereh

hoofdgerecht
kreeft – pata negra – biet – polenta   
Gegrilde halve kreeft, gepocheerd kwartel ei, gefrituurde polenta, bisque, hollandaise

dessert
kokos – rum – ananas
Kokos cake, cremeux en gekarameliseerde ananas, roomijs van bruine rum

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 33,50
4 gangen          € 38,50
5 gangen          € 43,50

Wij serveren een zoet dessert in het carte blanche menu, mocht u liever 4 kazen willen als dessert dan betaalt u een toeslag van 3,50 euro op de menuprijs.