• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

8,8

Menu’s

Naast de gerechten op onze menukaart bieden wij ook verschillende menu’s:

5-Gangen Chefsmenu

€ 52,50
De 5 favorieten van onze chefkok Arco en souschef Rick!
(Uitsluitend per tafel te bestellen)

black angus rund – softshell krab – ui
Tartaar van Black Angus rund, gefrituurde softshell krab, sjalot, ingemaakte meloes ui, gel van augurk

mul – paling – venkel
Gebrande mulfilet, ingemaakte venkel, aardappel kaantjes, saus van beurre blanc en gerookte paling

Huis de Wiers risotto
Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag!

polderhoen – eendenlever – morille
Gekonfijte polderhoen, gebakken eendenlever, crème van mais, beukenzwam in tempura, boterraap, morille jus

rabarber – aardbeien – basilicum
Parfait van rabarber en aardbeien, soepje van limoen en vlierbloesem, basilicum crème

4-Gangen Schaal- en Schelpdierenmenu

€ 48,50

Voorgerecht
kreeft – knolselderij – aardappel – avocado
Cocktail van kreeft, rauwe witlof, haringkuit

Tussengerecht
langoustine – tomaat – watermeloen
Gebakken langoustine, chutney van tomaat, nage van watermeloen, kerrie krokant, basilicum olie

Hoofdgerecht
kingkrab – schelvis – kokos
Schelvisfilet, salade van kingkrab, ingemaakte prei, komkommer, saus van kokos en sereh

Dessert
kersen – yoghurt
Panna cotta van amandelmelk, verschillende bereidingen van kersen en yoghurt

De gerechten van dit menu zijn ook ‘los‘ te bestellen.

 

Carte Blanche Menu
U laat zich verrassen door onze keukenbrigade. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensprodukten, uiteraard kunt u dieetwensen aan ons doorgeven.
De gerechten worden na het uitserveren aan tafel toegelicht.

3 gangen          € 33,50
4 gangen          € 38,50
5 gangen          € 43,50