• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

9,2

Diner

Voorgerechten

-Gebakken eendenlever, macadamia kruimel, bloemkool, bosui, jus van lavas € 13.50
Tartaar van hert, gekonfijte schorseneren,zacht gegaarde eidooier, winterse groenten, augurk, spruitenblad € 12.50
-Zeeduivelfilet gegaard in vinaigrette van tamarinde, gel van limoenblad, bimi, rode curry € 13.50
-Salade van kreeft, kreeft gemarineerd in rode biet, bruisende druiven, gefrituurde dragon € 15.00
-Gefrituurd ei, croutons met groene kruiden en parmezaan, zoetzure knolselderij € 10.00

Tussengerechten

-Huis de Wiers Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag! € 12.00
-Zacht gegaarde wildzwijnswang, krokante pastinaak, jus van pastinaak en rozemarijn € 12.50

Hoofdgerechten

Gebakken entrecote van Hollands weiderund, gekonfijte aardappel, crème van aardpeer, jus van rode biet € 23.50
Op het karkas gebraden wilde eendenborst en bout, bereidingen van wortel, pommes fondant, crumble van pistache, jus van venkelzaad € 24.50
Gegrilde zeetongfilet, zacht gegaard buikspek, stamppot zuurkool, mayonaise van jeneverbes € 23.50
-Zacht gegaarde zeebaarsfilet, mosselen, vongole, bouillon en bereidingen van ui € 25.00
Cannelloni gevuld met ratatouille, verschillende bereidingen van tomaat € 19.50

Nagerechten

-Notenparfait, chocolademousse, poeder van dennennaalden € 8.50
-Emulsie van appel, crème caramel, citroen crumble, gel van rozijn, schotsen van kaneel, vanille ijs € 8.50
-Verschillende bereidingen van mandarijn, madeleines, hangop met citrus € 8.50

– 4 Europese kazen met garnituur

– 6 Europese kazen met garnituur

Onze kazen worden geleverd door kwaliteitsleverancier De Lindenhoff uit Baambrugge

€ 11.50

€ 14.50

Ook kunt u zich laten verrassen door onze keukenbrigade d.m.v. ons carte blanche menu:

3 gangen € 33.50
4 gangen € 38.50
5 gangen € 43.50

Wij werken uitsluitend met verse produkten, het kan hierdoor voorkomen dat een gerecht niet meer voorradig is.