• 030-6061322
  • [email]

Onze gasten geven ons
gemiddeld een

8,8

Diner

Voorgerechten

Rouleau van ossenworst – eendenlever – truffel, crème van knolselderij, gefrituurde ui, vinaigrette van kalfsjus € 13.50
Zacht gegaard buikspek, gebrande Argentijnse gamba, granny smith, biet, hangop van vadouvan € 12.50
-Tjoepie kaviaar, aspic van langoustine met eidooier en komkommer, crème van avocado, crème fraîche € 15.00
Lamellen van kabeljauw, verschillende bereidingen van tomaat en watermeloen € 12.00
-Crème van epoisse, zwarte olijven crumble, groenten uit de tuin schuim van tarwegras € 10.00

Tussengerechten

-Huis de Wiers Risotto op basis van het seizoen, wij informeren u graag! € 12.00
-Ceviche van coquille, pata negra, zilte groenten € 12.50

Hoofdgerechten

-Zachtgegaarde anjou duif, bereidingen van biet, crème van pastinaak, jus van laurier € 23.50
-Vitello tonnato: Gepocheerde kalfshaas, gemarineerde tonijn, bouillon van dashi, shii take, boksoy, kappertjes € 24.50
Gebakken snoekbaarsfilet, cantharel, zilver ui, stamppot van snijbonen en witte bonen, jus van snijbonen en dragon € 23.50
-Geroosterde sockeye zalmfilet, ingemaakte komkommer, gekonfijte selderij, jus van appelcider € 23.50
Gefrituurde sushi met mango en wortel, shii take, boksoy, schuim van kokos € 19.50

Nagerechten

-Warm chocolade taartje, gezouten karamel, vanille ijs € 8.50
-Panna cotta van verbena, yuzu gel, citroen crumble, limoncello ijs € 8.50
-Crème brûlée van zoethout, sinaasappel, roomijs van jagermeister € 8.50

– 4 Europese kazen met garnituur

– 6 Europese kazen met garnituur

Onze kazen worden geleverd door kwaliteitsleverancier De Lindenhoff uit Baambrugge

€ 11.50

€ 14.50

Ook kunt u zich laten verrassen door onze keukenbrigade d.m.v. ons carte blanche menu:

3 gangen € 33.50
4 gangen € 38.50
5 gangen € 43.50

Wij werken uitsluitend met verse produkten, het kan hierdoor voorkomen dat een gerecht niet meer voorradig is.